„Tą reikia padaryti būtinai!“ Skelbiamas įvykis, po kurio Vakarai duos viską, kad užbaigtų karą (Video)  ()

Kas laukia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų už antrosios gynybos linijos?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jevgenijus Dikij  atsakė į žurnalisto klausimą, kas laukia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų už antrosios gynybos linijos. Atsakydamas į tai patyręs kariškis juokavo, kad pirmiausia reikia ten patekti ir pridūrė: „Trečioji gynybos linija yra pirmųjų dviejų tiekimo linija ir nėra skirta tam, kad ją ilgai laikytų, todėl antroji linija Gynybos, vadinamoji „Surovikino linija“, yra lemiama. Šios puolimo kampanijos sėkmė iš tikrųjų priklauso nuo to, ar mums pavyks prasiveržti per antrąją gynybos liniją, o statymas šioje puolimo kampanijoje yra „labai didelis“.

Jevgenijaus Dikij Interviu televizijos kanalui „Rada“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Karo veiksmų Ukrainos rytuose dalyvis paaiškino, kodėl taip svarbu, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos per kontrpuolimą prasibrautų per antrąją priešo gynybos liniją: „Visų pirma, dėl informacinės bangos Vakaruose, kur propaguojama labai pavojinga „kovinės lygiosios“ tezė, neva abi pusės jau yra pasiekusios maksimumą ir Rusija negali žengti toliau, o Ukraina negali pralaužti rusų gynybos. Atitinkamai išeina, kad nesvarbu, kiek truks šis karas, frontas vis tiek liks ten, kur yra dabar, kaip ir Pirmojo pasaulinio karo metu.“

 

Tada karys įvardijo sąlygą, kuriai esant Vakarai nuspręs aprūpinti Ukrainą viskuo, ko reikia karo pabaigai paspartinti: „Rusija propaguoja būtent tokią tezę apie „kovines lygiąsias“, bet ar Vakarai pagaliau tuo patikės, išsispręs antroje gynybos linijoje. Jei ją įveiksime, visi eisime toliau į operatyvinę erdvę, eisime prie Azovo jūros į Melitopolį, tada svarstyklės, greičiausiai, pakryps Ukrainos naudai. Sustiprės karinis požiūris, kad ukrainiečiai labai sunkiai kovoja, ir jiems tereikia pridėti daugiau išteklių, kurių jiems neužtenka sėkmingai užbaigti šį karą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(4)
(141)

Komentarai ()

Susijusios žymos: