„Mes jų nesulaikysime!“ Z-kanalai panikoje. Skelbiama, kad Ukraina įsiveržė į Urožainę (Video)  ()

Rusijos Z-kanalai tikina, kad Ukrainos gynybos pajėgos jau Urožainėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-13 „Mes jų nesulaikysime!“ Z-kanalai panikoje. Skelbiama, kad Ukraina įsiveržė į Urožainę (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomūs įvykiai vyksta viename perspektyviausių Ukrainos kontrpuolimo sektorių – netoli Urožainės. Z-kanalai apimti panikos, jie tikina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau įsiveržė į gyvenvietę.

Ukrainos pusė šiuo klausimu kol kas tyli, skelbia Dialog.UA.

Rusų teigimu, RF ginkluotųjų pajėgų okupacinė grupuotė iš tikrųjų jau suimta į „žnyples“ ir ją naikina Ukrainos artilerijos ugnis. Jeigu informacija yra teisinga, tai eilinio įsibrovėlių „geros valios žingsnio“ reikėtų tikėtis jau visai netolimoje ateityje.

„Vuhledaro sektoriuje ukrainiečių puolimo daliniai po masinio apšaudymo pateko į šiaurinę Urožainės dalį. Rusų kariams išlaikyti pozicijas ten itin problemiška: į juos pliekia iš trijų pusių“, – rašo rusai.

Ukrainos gynybos ministerija šios informacijos nekomentuoja. Žinių turėtume tikėtis tik gynybos pajėgoms išvadavus gyvenvietę ir saugiai joje įsitvirtinus.

 

Be to, per pastarąsias kelias dienas kariuomenė į internetą pradėjo kelti vaizdo įrašus apie mūšius dėl Urožainės. Vienas jų rodo, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tankai jau atakuoja Rusijos pozicijas centrinėje gyvenvietės dalyje.

Be to, Karo studijų institutas (ISW) praneša apie „didelę taktinę pažangą“ Zaporižios regiono vakaruose. Sėkmė fiksuojama trijose srityse, iš kurių viena yra Urožainė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: