„Tai gėdinga ir baisu!“ Ką padarė Rusijos žvalgybos vadovo dukra (Video, foto)  ()

Kai politinio elito vaikai visiškai virsta sėkmingais verslininkais – štai kur tikri iškrypimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Echo“ „Twitter“ paskyroje toliau demaskuoja Sergejų Naryškiną.

Žurnalistas Sergejus Ježovas parašė apie Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos vadovo Sergejaus Naryškino dukters poilsį Europoje.

Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas Sergejus Naryškinas teigė: „Gėdinga ir baisu sveikam žmogui keliauti į Europą dėl ten įsisenėjusių iškrypimų“ ir „psichiškai ir fiziškai sveikas žmogus“ bijo ten vykti“.

Bet pačio Naryškino dukra neseniai keliavo į Graikiją ir Italiją su artima drauge. Tai turėjo būti gėdinga ir baisu. Tik iš nuotraukos ir video to nepasakysi.

Maskvoje Veronika Naryškina gyvena savo 179 metrų bute Lomonosovo gyvenamajame komplekse, kurio vertė apie 60 mln. rublių. Jai taip pat priklauso vasarnamis Soročanuose, kuris yra šalia slidinėjimo kurorto.

Jai priklauso 7 procentai „Kenton LLC“ akcijų (7 proc.). Įmonė už 6 mlrd. rublių pradėjo eksploatuoti didžiulį (92 000 kv. m) gamybos ir sandėlių kompleksą Krasnogorske. Naryškinos verslą remia Maskvos srities vyriausybė ir federalinė korporacija „SVV“. Kitas jos turtas – „MillCreek“ viešbutis su golfo aikštynu Leningrado srityje.

Kai politinio elito vaikai visiškai virsta sėkmingais verslininkais – štai kur tikri iškrypimai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(29)
(-6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: