„Skubiai metami visi rezervai.“ Skelbiama, kas nutiko prie Bachmuto  (2)

Rusijos kariuomenė traukia rezervus, tikėdamasi sustabdyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė turi didelių problemų su Bachmuto kryptimi. Ji priversta perkelti karius net iš Pietų fronto, kad sulaikytų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų proveržį.

Apie tai savo tinklaraštyje iš įvykio vietos pranešė Ukrainos kariuomenės karys, pasivadinęs „Bachmutskij Demon“, praneša Dialog.UA.

Pietiniame Bachmuto flange, anot jo, vis dar vyksta labai rimti mūšiai. Pagrindiniai taškai išlieka Kliščijivka ir Kurdiumivka, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir toliau drasko Rusijos gynybą.

„Kurdiumivka-Kliščijivka. Pavyksta naikinti pi ****i tankus ir šarvuočius. Vis dažniau p*****i meta į kovą gyvą jėgą ir dronus. Šarvuočių praradimą jie keičia žmonėmis, todėl Kliščijivkoje vyksta totali  mėsmalė“, - sakė karys.

Jis patikslino, kad per išpuolius rusų nuostoliai dažnai siekia 35–40% personalo. Siekdami kompensuoti gyvos jėgos praradimą, okupantai į šį sektorių perkelia kariuomenę iš kitų krypčių.

 

Traukia p*****i rezervus prie Bachmuto. Kai kurie daliniai yra net iš Hola Prystanės (kairiojo kranto Chersono regiono dalis - red.)“, - sakė karys.

Rugpjūčio 18 d. vakare jis pranešė apie dviejų RF ginkluotųjų pajėgų tankų ir dviejų pabūklų sunaikinimą , o tai rodo, kad bachmuto kryptimi yra labai didelis susirėmimų aktyvumas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(9)
(93)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: