„Google“ pristato labai reikalingą patobulintą „Google Photos“ funkciją  ()

„Google“ paskelbė apie ženklų „Google Photos“ atnaujinimą, valdomą dirbtinio intelekto, kuris leis lengviau tyrinėti ir bendrinti vis didėjančią nuotraukų ir vaizdo įrašų biblioteką, rašo „Forbes“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google“ pagaliau paskelbė ilgai lauktą „Prisiminimų“ (angl. memories) atnaujinimą. Ši funkcija dabar „Google Photos“ programėlėje turi savo atskirą skirtuką, kuriame pateikiamas vertikaliai slenkantis automatiškai parenkamas turinys - tai primena socialinių tinklų formatą.

Naujajame „Prisiminimų“ skirtuke dirbtinis intelektas iš nuotraukų sudaro albumą primenančius koliažus, kurie remiasi vartotojui svarbiais žmonėmis, vietomis ir įvykiais. Vartotojas gali pasirinkti, ar nori išsaugoti, ar paslėpti turinį, o taip pat kurti naujus prisiminimų albumus nuo nulio, naudodamasis „Google“ dirbtinio intelekto pagalba.

Dirbtiniu intelektu paremtos funkcijos padeda pasirinkti prasmingus prisiminimų pavadinimus pagal jų turinį. Naujasis mygtukas „Help me title“ („Padėk man pavadinti“) pateiks siūlomų pavadinimų pasirinkimą. Taip pat vartotojas galės bakstelėti mygtuką „Pridėti užuominą“ ir paprašyti dirbtinio intelekto pateikti papildomos informacijos.

 

Dar vienas didelis atnaujinimas – galimybė bendradarbiauti su kitais žmonėmis kuriant prisiminimų albumus: panašiai kaip šiuo metu veikia bendrinami albumai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()