[ŽT] „Tai didelė klaida. Ukraina galėjo eliminuoti Putiną.“ Skelbiama, kas nutiko  ()

Įvardintas momentas, kai Ukraina galėjo pašalinti Putiną, bet to nepadarė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentas retai lankosi Rusijos regionuose, susijusiuose su karu Ukrainoje, tačiau šį kartą jis nusprendė atvykti į Rostovą, kur Ukraina galėjo jį nukauti, mano Bachmuto gynėjas Denisas Jaroslavskis. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinio vadas įsitikinęs, kad kartu su V. Putino pašalinimu Rusijos Federacijoje prasidės tokie įvykiai, kai Ukraina jiems neberūpės, ir taip karas baigsis.

Deniso Jaroslavskio interviu Apostrofa TV“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Kremliaus vadovo atvykimas į Rostovą buvo būtent ta reta proga, kai Ukrainos žvalgyba galėjo surengti jo likvidavimo operaciją, tačiau dėl niekam nežinomų priežasčių tai nebuvo padaryta. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys siūlo, kad šį trūkumą būtų galima ištaisyti smogus į „teisėtą taikinį“ – Putiną, kai jis vėl atsidurs itin arti Ukrainos sienų.

 

Ukrainos karininkas užtikrintai pareiškė: „Deja, mūsų žvalgyba ir atsakomosios priemonės nesuveikė. Galėjome pataikyti į „bunkerinį“ tiesiai Rostove prie Dono ir užbaigti visą karą. Manau, kad kitą kartą būsime įžvalgesni ir darysime tai, kas būtina. Kitas jo vizitas bus lemtingas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(3)
(92)

Komentarai ()

Susijusios žymos: