Tai būtų šokas Maskvai. Ukraina gali atverti naują frontą (Foto)  ()

„Gali būti, kad artimiausiu metu čia bus užfiksuota Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veikla.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos telkia pajėgas, kad galėtų surengti galimą smūgį Marfopilio-Dorožniankos linijoje Zaporižios fronto kryptimi. OSINT analitikai pastebi, kad būtent čia Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali suduoti dar vieną smūgį Rusijos gynybai, nusidriekusiai Pietų fronte per 100 km.

Karo ekspertas Kravčukas „Telegram“ kanale pažymi, kad, remiantis išankstine informacija, Ukrainos ginkluotosios pajėgos čia pamažu tiria Rusijos armijos gynybą, suprasdamos, kad pagrindiniai Rusijos ginkluotųjų pajėgų rezervai ir kovinės pajėgos buvo perkeltos į Robotynės rajoną.

„Gali būti, kad artimiausiu metu čia bus užfiksuota Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veikla“, – pažymi ekspertas.

 

Ukrainos kariuomenė naudoja schemą, kuria smogiama Rusijos pozicijoms skirtinguose fronto sektoriuose, atitraukdama ribotus okupantų išteklius – prie Bachmuto, Robotynės ir Staromlynivkos. Dėl to jie neturi kritinės personalo masės ir įrangos, kad galėtų atremti smūgius naujose fronto linijos srityse.

Dėl to būtent Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasirenka puolimo vietą, kur rusai permeta savo nusilpusias pajėgas gynybai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(1)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: