Maskva dreba nuo sprogimų. Atakuoja nežinomi ir pavojingi objektai. Skelbiama, kas vyksta (Video)  ()

Įvykio vietoje dirbo operatyvinės tarnybos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprogimai buvo girdėti Maskvoje, taip pat Chimkuose ir kitose Maskvos srities gyvenvietėse. „Telegram“ kanalas „112“ pranešė, kad oro gynyba veikė.

Apie sprogimų garsus pranešė Maskvos ir daugelio Maskvos rajonų gyventojai. Daug dūmų, informavo „Telegram“ kanalas „Ostorožno Maskva“. Gatvės aplink Maskvos miestą uždarytos. Įvykio vietoje dirbo operatyvinės tarnybos.

Sprogimai buvo girdimi ir prie Tagankos, ir prie Proletarskajos, esančios toli nuo miesto.

Maskvos meras Sobianinas sakė, kad vienas dronas tariamai atsitrenkė į Maskvos mieste statomą pastatą netoli dangoraižio „Moscow City“. Antrasis dronas nukrito Maskvos srities Možaisko rajone.

„Į įvykio vietą išvyko operatyvinės tarnybos. Pirminiais duomenimis, nukentėjusiųjų nebuvo“, – rašė jis.

Dėl drono atakos buvo apgadintas statomo dangoraižio fasadas. Pastatas Maskvos mieste buvo apgadintas 10-15 aukštų lygyje. Šalia esančiuose pastatuose nuo smūgio bangos dužo langų stiklai.

Drono kritimo vietoje Starbejeve netoli Maskvos buvo pramušta pastato siena. Rusijos Federacijos gynybos ministerija pranešė apie tariamai oro gynybos pagalba numuštus tris dronus.

„Du sostinę užpuolę Ukrainos dronai buvo sunaikinti oro gynybos priemonėmis ore virš Maskvos srities Možaisko ir Chimkų rajonų teritorijose. Trečiasis dronas taip pat buvo paveiktas ir, praradęs valdymą, atsitrenkė į pastatą, esantį  netoli dangoraižio „Moscow City“. Aukų nebuvo“, – sakė ji.

 

Visuose Maskvos oro uostuose buvo įvesti orlaivių išvykimo ir atvykimo apribojimai. Įvestas planas „Kovior“. Pasak „Telegram“ kanalo „Mash“, jis įvedamas, kai danguje pastebimi nežinomi ar pavojingi objektai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(2)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: