JAV pradėta teikti „Google Voice“ paslauga (Video)  (8)

Bendrovė „Google“ pranešė visiems vieną virtualų telefono numerį naudoti pageidaujantiems JAV gyventojams pradėjusi teikti „Google Voice“ paslaugą. Iki šiol šia paslauga naudotis galėjo apie 1 mln. vartotojų, dalyvavusių „Google Voice“ bandymuose. Nuo šiol ši paslauga prieinama visiems norintiems amerikiečiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google Voice“ nemokamai suteikia vartotojams naują telefono numerį, kurį galima naudoti norint nukreipti skambučius į 6 kitus asmeninius telefono numerius - nesvarbu, fiksuotojo ar mobiliojo ryšio tinkluose.  Nukreipimo kriterijai nustatomi per programos valdymo sąsają. Be to, paslaugos vartotojams suteikiama internetinė balso pašto dėžutė. Joje ne tik laikomi garso įrašai, bet ir siūloma galimybė automatiškai paversti juos tekstu.

Pati patraukliausia „Google Voice“ funkcija turėtų būti galimybė nemokamai skambinti JAV ribose ir kur kas pigiau į kai kurias užsienio šalis. Tarp kitų paslaugos ypatybių minima galimybė nustatyti skambinančiojo numerį, blokuoti tam tikrus skambučius, gauti el. pašto ar SMS pranešimus apie balso pašte paliktas žinutes.

Taip pat leidžiama pasirinkti sveikinimą ar kvietimo metu skambančią muziką, kurią kiti girdės skambindami vartotojo telefonu. Be to, „Google Voice“ turi ir „WebCall“ funkciją – įterpus šios paslaugos mygtuką į interneto tinklalapį, bus galima kam nors paskambinti vienu jo spustelėjimu. Tolesniame vaizdo siužete – „Google Voice“ galimybių pristatymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: