Tai galas. Gali būti, kad lėktuve buvo ir pats Prigožinas (Video)  ()

Privataus lėktuvo katastrofoje žuvo dešimt žmonių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-23 Tai galas. Gali būti, kad lėktuve buvo ir pats Prigožinas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tverės regione sudužo „Wagner“ įkūrėjui Jevgenijui Prigožinui priklausantis lėktuvas „Embraer ERJ 135“, kurio uodegos numeris RA-02795, praneša „Baza“.

TASS, remdamasis Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos duomenimis, teigia, kad privataus lėktuvo katastrofoje žuvo dešimt žmonių.

Nepaprastųjų situacijų ministerija patvirtino, kad netoli Kuženkino kaimo sudužo privatus lėktuvas „Embraer Legacy“. Jis atliko skrydį Maskva – Sankt Peterburgas. Laive buvo 10 žmonių, įskaitant 3 įgulos narius. Pirminiais duomenimis, jie visi mirė. Gelbėtojai atlieka paieškos darbus.

„Rosaviacijia“ TASS sakė, kad Jevgenijus Prigožinas buvo įtrauktas į sudužusio lėktuvo keleivių sąrašą. Pradėtas  tyrimas.

Šis Prigožino lėktuvas pastaraisiais mėnesiais ne kartą skrido į Baltarusiją.

„Grey zone“ „Telegram“ kanalas, susijęs su „Wagner“ grupuote teigia, kad lėktuvą numušė oro gynybos sistemos Bologovskio rajone: „Tai patvirtina danguje esantys ženklai viename iš vaizdo įrašų ir tiesioginai liudininkai“.

Per maištą Putinas įsakė nužudyti Prigožiną, teigė šaltiniai iš kelių populiarių Rusijos „Telegram“ kanalų. Rusijos Federacijos prezidentas įsakė imtis griežčiausių priemonių prieš verslininką ir jo samdinius, dalyvavusius kariniame maište, iki jų fizinio likvidavimo be teismo ir tyrimo.

 

„Echo“ „Twitter“ paskyroje skelbia, kad lėktuve kartu su Jevgenijumi Prigožinu galėjo būti „Wagner“ vadas Dmitrijus Utkinas. Tai tvirtina su saugumo pajėgomis susijęs VChK-OGPU „Telegram“ kanalas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(2)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: