Rusijoje prasideda panika. „ Šiandien - 42, rytoj - 142, poryt - 242!“ Skamba pavojaus varpai (Video)  ()

„(NATO) išspręs šį klausimą. Šiandien - 42, rytoj - 142, poryt - 242! Kaip kai kurie iš mūsų sako, tai neturės įtakos karo veiksmų eigai. O aš sakau, kad turės! Ir ženkliai turės!“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos televizijoje nerimsta isterija dėl modernių amerikiečių naikintuvų F-16 perkėlimo į Ukrainą. Propagandistai skundžiasi, kad Vakarai Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms perduos daug daugiau technikos, nei buvo pasiūlyta anksčiau.

„Rossija 1“ eteryje pas propagandistą Jevgenijų Popovą pakviesti svečiai neslėpė baimės dėl tokio tipo ginklo perdavimo Ukrainai, rašo glavred.info.

Vienas iš „ekspertų“ netgi kritikavo kitus propagandistus, kurie sąmoningai „menkino“ tokio Vakarų sprendimo pasekmes karo veiksmų eigai.

„(NATO) išspręs šį klausimą. Šiandien - 42, rytoj - 142, poryt - 242! Kaip kai kurie iš mūsų sako, tai neturės įtakos karo veiksmų eigai. O aš sakau, kad turės! Ir ženkliai turės!“ – isterikavo „ekspertas“.

Jis patarė rusams, pernelyg pasitikintiems savo „galia“, rimtai žiūrėti į Ukrainos F-16.

Ukraina sukaups tam tikrą kritinę ginklų masę. Tada prasidės grandininė reakcija, kai ginklų užteks tokioms didelėms strateginėms operacijoms išspręsti“, – skundėsi rusas.

Be to, pats propagandistas atmetė Kremliaus vedėjų sapaliojimus, kad anot jų, F-16 reikia specialios infrastruktūros.

 

Tam yra tinkamas bet kuris 1 klasės aerodromas. Ukrainoje jų yra daugiau nei pakankamai“, – aiškino „ekspertas“.

Tada jis pradėjo gąsdinti F-16 smūgiais į rusų lėktuvus ir verkšleno, kad rusai su turimomis „Kalibr“ raketomis nesugebės sunaikinti visų Ukrainos aerodromų, o kitiems smūgiams okupantai neturės pranašumo iš oro.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(2)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: