„Yra 3 labai nuožmūs personažai. Jie keršys“ (Foto)  ()

Neabejotina, kad tai yra Rusijos prezidento diktatoriaus Vladimiro Putino darbas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-27 „Yra 3 labai nuožmūs personažai. Jie keršys“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas tinklaraštininkas, žurnalistas ir politikos ekspertas Aleksandras Nevzorovas savo „Telegram“ kanale pakomentavo Jevgenijaus Prigožino, „Wagner“ grupuotės įkūrėjo, nužudymą. Jo nuomone, neabejotina, kad tai yra Rusijos prezidento diktatoriaus Vladimiro Putino darbas ir tai buvo didelė jo klaida.

„Putinas dar kartą įrodė savo kvailumą ir neišmanymą. Jis ir toliau tiki ta pačia senamadiška komanda, kuri jam žadėjo „per 3 dienas paimti Kyjivą“ 2022 ir  „lengvą Donbasą“ 2014 m.“

„Tie patys žmonės jam prisiekė, kad „vagneriečiai“, likę be vadų, bus nepavojingi ir išsiskirstys“, – pabrėžė ekspertas.

Pasak jo, lėktuvas, kuriuo skrido Prigožinas, buvo taip ciniškai ir atvirai numuštas oro gynybos pagalba, kad kvepia ne šiaip egzekucija, bet ir demonstratyvia egzekucija. Tai buvo labai iššaukiantis poelgis, tarsi Putinas norėjo, kad Prigožino grupuotės kovotojai suprastų, kas tiksliai su juo susidorojo ir dėl kokios priežasties.

 

Tačiau Nevzorovas įsitikinęs, kad tai lemtinga V. Putino klaida. Jo nuomone, ne visi „vagneriečiai“ susitaikys su lyderio likvidavimu – daugelis ims keršyti.

„Tarp „vagneriečių“ yra mažiausiai trys labai nuožmūs personažai, kurie atkeršys Prigožinui. Ir jie gali ką nors padaryti. Nebūtinai atpildo bandymas bus sėkmingas, bet jis tikrai bus“, - tiki jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(4)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: