Skabejeva apie tai nepasakos. „General SVR“ skelbia kokią ataskaitą gavo Kremlius  ()

Rusijos propagandistė Skabejeva tokią informaciją tikrai nutylės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per karo prieš Ukrainą metus ir 183 dienas bendri negrįžtami Rusijos Federacijos okupacinės armijos nuostoliai, preliminariai, jau viršijo 346 000.

Tokius duomenis rugpjūčio 27-osios rytą paskelbė įtakingas Rusijos Telegram kanalas „General SVR“, remdamasis savo informuotais šaltiniais Kremliuje.

„Rytinėje ataskaitoje prezidentui Putinui negrįžtamas karinis ir operatyvinis RF ginkluotųjų pajėgų personalo darbo jėgos praradimas yra 270 079 žmonės. Duomenys yra rugpjūčio 27-osios 6 val. Maskvos laiku“, – teigė šaltinis.

Jis patikslino, kad kare Rusijos Federacija neteko ir daugiau nei 76 000 įvairių privačių karinių įmonių kovotojų.

„Didžioji dalis Rusijos samdinių pateko į Rusijos Federacijos gynybos ministerijos kontrolę, o jų nuostoliai dabar yra neatskiriama visų nuostolių dalis, nuo rugpjūčio 1 d. atskiras skaičiavimas nebuvo atliktas“, – rašo Rusijos šaltinis.

 

Svarbu paaiškinti, kad šiuo metu šie skaičiai nėra patvirtinti, nes Kremlius slepia tikrus karo nuostolius nuo savo gyventojų. O Kijevas skelbia kuklesnius duomenis. Taigi, remiantis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo rugpjūčio 27-osios suvestinėje, Rusijos nuostoliai viso masto kare siekia 260 820 žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)

Komentarai ()