Tai mirtinai pavojinga. Kas gresia Zelenskiui ir Zalužnui (Video)  ()

Saugumo sistema Ukrainoje turėtų veikti labai galingai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija visada turi planą, kaip pašalinti Ukrainos vadovybę, įskaitant prezidentą Zelenskį ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiąjį vadą Zalužną. Rusai turi konkrečių planų, ir jeigu jie panaudos visas jėgas ir priemones šioms užduotims vykdyti, tai, deja, jų sėkmės tikimybė yra labai didelė.

Tokią nuomonę išsakė buvęs Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas, armijos generolas Mykola Malomužas  interviu Oleksijui Gomonui, kurį galima peržiūrėti Dmitrijaus Gordono „YouTube“ kanale.

Eksperto teigimu, saugumo sistema Ukrainoje turėtų veikti labai galingai ir jokiu būdu nesudaryti prielaidų, kad priešui būtų lengviau atlikti bet kokias mūsų karinės-politinės vadovybės atstovų eliminavimo operacijas.

„Taip, kelionės į frontą turėtų būti, bet jos turi būti itin slaptos ir garantuoti prezidento saugumą, - pabrėžė Malomužas. - Nereikia rizikuoti ir tuo puikuotis. Apskritai, jei tikrai norite palaikyti kovotojus fronto linijoje, geriau juos pamaloninti naujausiais ginklais ir nauja amunicija.“

 

Prisimenu įvairius karų istorijos laikotarpius, kai generolai, norėdami parodyti, kad yra arti kovotojų, buvo nužudyti priešo“, – sakė buvęs SBU vadovas, todėl Ukrainos vadovybė turi elgtis labai atsargiai ir neskelbti apie savo atvykimus, o dažnai tai nutinka tiesiogiai žiniasklaidoje arba, kraštutiniais atvejais, daugelis žmonių apie tai sužino vietoje.

Be to, Malomužas sakė, kad Putinas turi 4 specialiąsias tarnybas ir septynias gynybos linijas, kurios labai galingai kuria jo priedangos modelį, priešingai nei mūsų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(3)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: