[ŽT] „Viskas. Tai yra cugcvangas.“ Budanovas skelbia strateginį pralaimėjimą (Video)  ()

Rusija dabar žengia strateginio pralaimėjimo kare keliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija dabar eina strateginio pralaimėjimo kare keliu.

Tokį pareiškimą ilgame interviu žurnalistei Natalijai Moseičuk išsakė Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas.

Dabartinę Rusijos Federacijos padėtį kare jis apibūdino terminu iš situacijos šachmatų žaidime – cugcvangas.

Kad ir ką jie darytų, tai strateginis pralaimėjimas… Strateginis Ukrainos pralaimėjimas nebeįmanomas. Tai nerealu. Pažvelkime į gerai žinomus faktus. Kaip pavyzdį paimkime 21-us metus: taip, yra tam tikrų sankcijų, bet tai yra pasaulio šalis, kurios visi be išimties bijo, (…) galingiausia karinė mašina, išvystyta ekonomika, pramonė, aukščiausio lygio diplomatija… Ir pasirodo, kad tai muilo burbulas, sprogo, o viduje – tuštuma. Pažiūrėkite, kas nutiko dabar: Rusija yra politinė tremtinė, jos ekonomika yra labai geros būklės, pavadinkime tai taip. Karinė mašina pasirodė esąs grynas muilo burbulas. Kas dabar bijo Rusijos? Taip, kelios kaimyninės šalys žiūri atsargiai, nes šalia yra Rusija… Rusija sugriovė mitus apie viską, sugriovė tikėjimą rusiškais ginklais, jie atpigo“, – sakė Ukrainos karinės žvalgybos vadovas.

 
 

 

Pažymėtina, tačiau Budanovas įsitikinęs, kad dabartinis karas tarp Ukrainos ir Rusijos Federacijos nėra paskutinis. Jis tikisi Maskvos keršto mažiausiai po 10 metų. Ir net Rusijos Federacijos žlugimas nėra garantija, kad nebus naujos agresijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(174)
(14)
(160)

Komentarai ()

Susijusios žymos: