„Ten ištisiniai labirintai.“ Naujas košmaras. Ką turės padaryti Ukrainos armija (Video)  ()

Tauridės krypties gynybos pajėgų spaudos centro pranešėjas Oleksandras Štupunas pripažįsta, kad okupantai galėjo nutiesti visą požeminių tunelių tinklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antroji Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų gynybos linija gali apimti platų požeminių tunelių tinklą. Tai rugsėjo 4 d. telemaratono eteryje sakė Tauridės krypties gynybos pajėgų jungtinio spaudos centro atstovas Oleksandras Štupunas.

O. Štupunas pažymėjo, kad nesupranta, kodėl žmonės linkę laikyti antrąją užpuolikų gynybos liniją silpnesne nei pirmoji. Anot jo, ji „gana galinga“.

„Taip, minų laukų tankis ten mažesnis, bet jų taip pat yra gana daug. Vienintelis dalykas, kuris gali žaisti į mūsų rankas, yra tai, kad tranšėjos, apkasai ir perdangos nėra tokie tvirti,“ - sakė pranešėjas.

 

Paklaustas, ar tikrai antroji Rusijos ginkluotųjų pajėgų gynybos linija apima ištisus „požeminius miestus“ ir „labirintus“, Oleksandras Štupunas atsakė tokios informacijos neturintis. Kartu pranešėjas pabrėžė, kad įsibrovėliai turėjo daugiau nei metus laiko įsitvirtinti.

„Todėl aš manau, kad ten yra labirintai“, - padarė išvadą Oleksandras Štupunas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(7)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: