TOP 6. Geriausios Ukrainos žvalgybos operacijos. To net filmuose nesugalvosi (Video)  ()

Geriausios Ukrainos žvalgybos operacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžioji dalis to, ką daro ukrainiečių specialistai, yra jau paruošti veiksmo kupinų serialų ir knygų siužetai.

Pagalba „Azovstal“ gynėjams.

Net tada, kai Mariupolį visiškai užblokavo okupantai, sraigtasparniu buvo organizuojamas vaistų, aprūpinimo, amunicijos pristatymas ir sunkiai sužeistųjų evakuacija.

„Gyvačių“ salos puolimas.

2022 m. gegužės 8 d. GUR naikintuvai ir SBU „Alfa“ grupė sraigtasparniais su atviromis tūpimo rampomis šturmavo salą. Nepaisant to, kad priešas juos „matė“ ir „girdėjo“, Ukrainos kariai atliko žvalgybą iš jėgos pozicijų, pasiėmė karinius trofėjus, padarė užpuolikams nuostolių, o paskui grįžo nepažeisti.

Dronų atakos prieš Maskvą.

2023 metų liepos–rugpjūčio mėnesiais Maskvoje buvo įvykdyta nemažai bepiločių orlaivių atakų. Smūgiai į taikinius, tiesiogiai susijusius su karu, parodė V. Putino nesugebėjimą apginti netgi sostinės.

Rusiškas sraigtasparnio Mi-8.

Rusiško sraigtasparnio „Mi-8“ piloto priviliojimo operacija truko šešis mėnesius. 2023 metų rugpjūtį jis itin mažame aukštyje radijo tylos metu nuskriejo 120 km ir nusileido Ukrainoje. Pilotas atsivežė slaptus dokumentus apie Rusijos karinius aerodromus.

 

Nepriklausomybės dienos „šventė“ Kryme.

Sėkminga nusileidimo operacija Olenivkos ir Majako kaimuose, Tarkhankuto kyšulyje sustiprino tikėjimą pergale ne tik žemyne, bet ir pusiasalyje. Skautai į mirtį pasiuntė 30 rusų kovotojų, apgadino keturis greitaeigius katerius ir net iškėlė Ukrainos vėliavą.

Orlaivių naikinimas.

Antskrydžiai Saratovo, Riazanės ir Novgorodo sričių aerodromuose, kuriuose buvo išsidėstę „Tu-22M3“ ir „Tu-95“, įrodė, kad bent jau europinėje Rusijos Federacijos dalyje nėra saugus nei vienas karinis įsibrovėlių objektas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: