„Tai visiška nesąmonė!“ Ukrainos karys pasipiktinęs, ką paskelbė karo ekspertai  ()

Legiono „Svoboda“ kovotojas pasipiktino ekspertų pareiškimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žodžiai tų karo ekspertų, kurie nebuvo fronte, bet tikina, kad pralaužus pirmąją priešo gynybos liniją Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms bus lengviau judėti, papiktino Konstantiną Denisovą. Patyręs kariškis ragina netikėti tokiais teiginiais, nes jie neatitinka tikrovės.

Konstantino Denisovo interviu „Apostrofa TV“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Legiono „Svoboda“ karys papasakojo, kokia dabar yra tikroji padėtis Zaporižios kryptimi, ir kodėl Ukrainos gynybos pajėgoms nelengva vykdyti puolimą: „Jau ne kartą jūsų kolegoms sakiau, kad rusai pastatė gudrius, daugiapakopius įtvirtinimus ir gynybinius statinius, tiek dirbtinius, tiek natūralius. Šiems darbams vadovavo kadriniai Rusijos Federacijos karo inžinierai. Yra įvairių, kombinuotų, taip pat ir daugiaaukščių spąstų mūsų pėstininkams.

Konstantinas Denisovas taip pat paneigė mitą, kad vėlesnės priešo gynybos linijos už Robotynės bus mažiau įtvirtintos nei pirmosios: „Kartais su nuostaba klausaisi kai kurių pareiškimų, kad antrąją ir trečiąją gynybos linijas bus lengviau pralaužti. Tai visiška nesąmonė. Žmonės, kurie tai sako, jei jie ten buvo, tegul numeta mums šių rusų gynybos linijų nuotraukas ir brėžinius. Iš tikrųjų ten viskas rimtai apkasinėta, be to, rusai nuolat atsiveža darbo jėgos, be to, tose vietose jie turi daug technikos.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(3)
(33)

Komentarai ()