[ŽT] Skelbiama nauja karinė operacija. Artilerija viską maišo su žemėmis. Puolama 2 kryptimis  ()

Ukrainos daliniai turi sėkmę pietų kryptimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės daliniai veržiasi į priekį Zaporižios kryptimi į Rusijos pozicijas iš šiaurės rytų iki Novoprokopivkos. Apie tai praneša Rusijos karo propagandistai, patvirtinantys Ukrainos dalinių sėkmę pietų kryptimi.

Rusijos Z karo korespondentas Semionas Pegovas, „Telegram“ bendruomenės „WarGonzo“ autorius, atkreipia dėmesį į naują Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operaciją – prisidengusios artilerijos smūgiais, Robotynėje Ukrainos pajėgos pradėjo atakas prieš Rusijos pozicijas dviem kryptimis vienu metu. Ukrainos daliniai atakavo Kopani kaimą iš rytų, taip pat Novoprokopivką iš šiaurės rytų, kuris yra pakeliui Ukrainos kariškiams į Tokmako miestą.

„Zaporižios kryptimi Ukrainos ginkluotosios pajėgos, remiamos artilerijos, atakavo Kopani iš rytų ir Novoprokopivką iš šiaurės rytų. Pastarajame sektoriuje yra pažanga“, – rašo rusai.

 

Pažymėta fronto atkarpa yra vienas iš Ukrainos kariuomenės prioritetų, nes ji plėtoja puolimo operaciją svarbaus transporto mazgo – Tokmako miesto – kryptimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: