„Google“ patylomis ruošia paslaugą „Google Games“  (0)

Bendrovė „Google“, nepaskelbusi apie tai oficialiai, investavo nuo 100 iki 200 mln. dolerių į bendrovę „Zynga“, remdamasis informuotais šaltiniais, pranešė leidinys „TechCrunch.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė „Zynga“ yra didžiausia žaidimų interneto socialiniams tinklams ir interneto portalams kūrėja. „TechCrunch“ žiniomis, „Google“ ir „Zynga“ ruošiasi strateginei partnerystei: pastaroji bendrovė kurs žaidimus būsimajai „Google“ paslaugai „Google Games“.

Analitikų teigimu, sutartis su „Zynga“ „Google“ yra labai svarbi strategiškai: žaidimus socialiniams tinklams kurianti bendrovė taps naujosios paslaugos „Google Games“, kurią esą planuojama pristatyti dar šiais metais, partnere.

Taip pat manoma, kad „Google“ mokėjimų sistema „Google Checkout“ gali pakeisti „PayPal“ ir tapti pagrindine atsiskaitymo už „Zynga“ socialinius žaidimus priemone. Šiuo metu „Zynga“ yra didžiausias „PayPal“ klientas.

Bendrovę „Zynga“ labiausiai išgarsino „Facebook“ socialiniame tinkle labai populiarūs „FarmVille“, „Café World“, „Mafia Wars“ bei kiti žaidimai. Ši 2007 m. įsteigta bendrovė yra didžiausia pasaulyje žaidmų socialiniams tinklams gamintoja, teigiama pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)