[ŽT] Maskvoje šokas. Nori skubiai stabdyti karą  ()

Tam naudojami visi resursai – informaciniai, diplomatiniai, užkulisiniai, lobistiniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija bando organizuoti 4-5 mėnesių karo Ukrainoje pauzę, kad galėtų sustiprinti savo potencialą, likvidavus oro gynybos sistemą „Triumph“ Kryme.

Apie tai „Twitter“ pranešė Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas. Anot jo, tokiu būdu Rusijos kariuomenė bandys sustabdyti savo užnugario bazių naikinimą.

„Pagrindinė Rusijos užduotis šiandien yra surengti operatyvinę pertrauką 4-5 mėnesiams (mažiausiai), smarkiai sumažinant karo veiksmų intensyvumą, sustabdant Ukrainos puolimo veiksmus ir sustabdant jų (rusų – UNIAN) užnugario bazių apšaudymą/sunaikinimą... pauzė būtina kariuomenės perginklavimui, papildomai mobilizacijai ir mokymams, naujos materialinės ir techninės bazės organizavimui, papildomų karinių gamybinių pajėgumų dislokavimui, „karo išvargintos koalicijos“ vidiniam spaudimui skirtingų šalių visuomenėms formuoti“, – rašė Podoliakas.

 

Jis pabrėžė, kad tam naudojami visi resursai – informaciniai, diplomatiniai, užkulisiniai, lobistiniai. „Tačiau bet kokia „pauzė Rusijos interesų labui“ iš tikrųjų neišvengiamai sukels tolesnę eskalaciją. Svarbu suvokti, kad tik kariniai Rusijos pralaimėjimai okupuotose teritorijose mus atves prie tikros taikos“, – sakė Podoliakas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(313)
(16)
(297)

Komentarai ()

Susijusios žymos: