Netikėti įvykiai. Rusai puola Šoigu  ()

Rusijos gynybos ministerijos vadovui buvo pateiktos pretenzijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėti įvykiai. Rusijos piliečiai sukėlė dar vieną isteriją dėl naujų sprogimų laikinai okupuotame Kryme. Rusai skundėsi, kad virš užgrobto pusiasalio laisvai skraido dronai ir pareiškė pretenzijas Rusijos gynybos ministrui Sergejui Šoigu.

Taip pat Rusijos Federacijoje jie pašiepė Rusijos gynybos ministerijos pareiškimus apie neva sėkmingą oro gynybos darbą Kryme.

Rusai puola Šoigu propagandiniuose „Telegram“ kanaluose, rašo obozrevatel.com.

Rusai pasakojo, kad Eupatorijoje naktį virš namų skraidė dronai. Kartu Rusijos gynybos ministerija buvo apkaltinta oro gynybos stoka okupuotame pusiasalyje.

Rusijos Federacijos piliečiai priekaištavo Krymo okupacinei „valdžiai“, kuri pernai gyrėsi, kad pusiasalis neva visiškai apsaugotas oro gynybos sistemomis.

 

Be to, rusai priminė Rusijos prezidento Vladimiro Putino pareiškimą, kad karas prieš Ukrainą „vyksta pagal planą“. Rusijos Federacijos piliečiai piktinasi, kad tokių pareiškimų fone dronai atakuoja objektus Kryme.

Rusai pašiepė Rusijos gynybos ministerijos pareiškimus apie neva sėkmingą oro gynybos darbą. Rusai skundėsi, kad dronai tikriausiai dar kartą buvo „numušti“ laivais ar amunicijos sandėliais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(4)
(110)

Komentarai ()

Susijusios žymos: