[ŽT] Zelenskis paaiškino, kodėl neįmanoma sėsti prie derybų stalo su Putinu  ()

Ukrainos prezidentas atkreipė dėmesį į tokią temą kaip „taikos derybos“ su Putinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 19 d., Ukrainos prezidentas kalbėjo JT Generalinėje Asamblėjoje Niujorke, kur atkreipė dėmesį į tokią temą kaip „taikos derybos“ su Putinu.

Ukrainos vadovas pabrėžė, kad jam puikiai žinomi vadinamieji „šešėliniai sandoriai“ už Ukrainos nugaros dėl Rusijos Federacijos, tačiau Kremliumi pasitikėti negalima, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Zelenskis prisiminė, kad kažkada V. Putinas žadėjo po sukilimo Prigožino neliesti, tačiau gerai žinoma, kuo viskas baigėsi. Ukrainos prezidentas paragino partnerius vienytis ir visus klausimus spręsti atvirai.

Savo ruožtu Ukraina stengiasi padaryti viską, kas įmanoma, kad ateityje Rusijos Federacija nenuspręstų pulti kitos šalies. Dabar Kremlius bando šantažuoti visą pasaulį maisto krize, jei Vakarai nepripažins Ukrainos teritorijų, kurias Putino armija užėmė, kaip Rusijos Federacijos teritorijų.

 

Zelenskis paragino tarptautinę bendruomenę prisijungti prie „taikos formulės“. Be to, vakar Niujorke Ukrainos prezidentas susitiko su Izraelio ministru pirmininku, taip pat su „Mossad“ vadovu.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: