[ŽT] „Putinas nepajėgus užkariauti Ukrainos. Dar mažiau pajėgus užkariauti Lenkiją ar kitas NATO šalis“  ()

Lenkija juokiasi iš Rusijos pajėgumų užkariauti NATO šalis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekonominė padėtis Rusijoje blogėja ir ji nepajėgi užkariauti nė vienos šalies. Taip interviu leidinio „GORDON“ vyriausiajai redaktorei Alesei Bacman sakė Europos Parlamento narys iš Lenkijos, buvęs Lenkijos gynybos ir užsienio reikalų ministerijos vadovas Radoslawas Sikorskis.

„[Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas] nėra pajėgus užkariauti Ukrainos. Jis dar mažiau pajėgus užkariauti Lenkiją ir kitas NATO šalis. Jūs jau sunaikinote pusę jo armijos, iš dalies mūsų ginklais. Jis gali padaryti didžiulę žalą, bet jokiu būdu negali užkariauti NATO. Ekonomiškai esame 20 kartų stipresni už Rusiją, o Rusijos padėtis tik blogėja“, - sakė R. Sikorskis.

„Rusija yra tiesioginis pavyzdys to, kaip nederėtų valdyti, kaip iššvaistyti viską, ką jums dovanojo Dievas – gamtinius išteklius –, kaip iššvaistyti viską dalykams, kurie žmonėms visiškai nereikalingi... Ačiū Dievui už rusišką korupciją, nes jau trijų dienų „specialiosios operacijos“ pradžioje Putinas suvokė, kokia korumpuota jo armija ir gynybos sektorius. Mums atrodė, kad mes apie korupciją Rusijoje žinome viską, bet laikėme armiją profesionalizmo anklavu. Bet, dėkui Dievui, ji pasirodė tokia pat parsidavėliška, kaip visa kita Rusijoje“, - juokdamasis užbaigė R. Sikorskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(1)
(57)

Komentarai ()