Byra Zaporižios trikampis. Gali visiškai sugriūti frontas. Prasideda panikos banga  (2)

Novoprokopivkos išlaisvinimas sugriaus frontą iki Tokmako.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-01 Byra Zaporižios trikampis. Gali visiškai sugriūti frontas. Prasideda panikos banga  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo-politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko analizuoja padėtį Zaporižios fronte.

Panikos  banga dėl Verbovės plūsta į Rusijos Z-kanalus, o tai nenuostabu, atsižvelgiant į tai, kokią pažangą ten dabar daro Ukraina. Tačiau nors rusų džingistų dėmesį patraukia Verbovė, Novoprokopivka visiškai ignoruojama. Ir tai taip pat nenuostabu.

Verbovė, žinoma, yra svarbus kaimas ant pirmosios ir antrosios gynybos linijų ribos, kurį išlaisvinus JMA išvažiavimas bus atidarytas keliomis kryptimis vienu metu. Bet vis tiek jis yra šiek tiek toliau nuo 0408 greitkelio, kuris veda tiesiai į Tokmaką. Na, kaip tiesiai, per Novoprokopivką, Ilčenkovę ir Solodką Balką.

Šis kaimų aglomeracijos niuansas yra tas, kad išlaisvinus Novoprokopivką, Ilčenkovės ir Solodka Balkos okupacijos išsaugojimas tampa visiškai beprasmis. Ir jei jie nėra savižudiškų žmonių banda, tada po Novoprokopivkos išvadavimo jie turėtų skubėti 0408 greitkeliu į Tokmaką.

 

Kaip pasielgs Rusijos vadovybė aukščiau aprašytoje situacijoje? Manau, greitai sužinosime. Tačiau artėjant neišvengiamam žlugimui, Rusijos komanda bando nukreipti dėmesį nuo reikalų padėties, akcentuodama padėtį kiek atokiame kaime.

Zaporižios trikampis Novoprokopivka-Verbovė-Očeretuvatė pradeda byrėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(0)
(63)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: