„Kadyrovui geriau nelipti į lėktuvą.“ Skubus susitikimas su Putinu. Kas nutiko Kremliuje (Video)  (1)

„Putinas parodė savo silpnumą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausio skandalo, susijusio su Čečėnijos vadovu ir jo sūnaus poelgiu, fone Vladimiras Putinas ir Ramzanas Kadyrovas susitiko Kremliuje. Buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos pareigūnas Sergejus Žirnovas „24 kanalui“ sakė, kad šis V. Putino ir Kadyrovo susitikimas greičiausiai įvyko anksčiau ir tik dabar nuspręsta šį vaizdo įrašą paviešinti.

Žirnovas pažymėjo, kad susitikimas esą įvyko rugsėjo 28 dieną po pietų 12.50 val., o 13.11 jau buvo paskelbtas Rusijos diktatoriaus ir Kadyrovo pokalbio vaizdo įrašas.

„Per tokį trumpą laiką jie negalėjo apdoroti vaizdo įrašo. Ir dažniausiai taip greitai neviešina vaizdo reportažų apie susitikimus Kremliuje“, – pabrėžė buvęs KGB karininkas.

Šis susitikimas V.Putinui nėra svarbus, jis įvyko siekiant sukurti alibi Kadyrovui. Šis vaizdo įrašas turėjo tikslą parodyti, kad jis ne tik gyvas ir sveikas, bet ir aktyvus, linksmas ir susitinka su Putinu.

„Kartu Rusijos diktatoriui susitikimas su Kadyrovu yra visiškai pražūtingas. Juk jis atsidūrė tokioje pačioje situacijoje, kaip ir su Jevgenijumi Prigožinu“, – pažymėjo Žirnovas.

Kai Prigožinas bandė vykdyti maištą, Putinas birželio 24 d. jį pavadino „išdaviku“ ir „maištininku“, bet jau birželio 29 d., pasak Kremliaus pirmininko Dmitrijaus Peskovo, jis Kremliuje susitiko su Prigožinu ir 35 „Wagner“ grupuotės vadais.

 

Kadyrovas taip pat nusikalto – užtikrino, kad Rusijos tyrimų komitetas įtariamąjį padarius musulmonams nemalonų poelgį perduotų į „neteismą“ Čečėnijoje.

Tada kažkodėl vienas R. Kadyrovo sūnų atsidūrė tardymo izoliatoriuje, kuriame sėdėjo šis įtariamasis ir padarė vaizdo įraše užfiksuotą nusikaltimą. Jame matyti, kaip Kadyrovas jaunesnysis žiauriai sumuša neginkluotą suimtąjį.

„Kadangi Kadyrovo sūnui yra 15 metų ir jis yra nepilnametis, už jo veiksmus turi atsakyti jo tėvas. Ir Putinas, kaip teisininkas, tai puikiai supranta. Bet jis kalė. Juk kaip nedrįso Prigožiną įkalinti, o nužudė, tai taip ir Kadyrovo nedrįso įkalinti ar jo atleisti. „Putinas parodė savo silpnumą“, – sakė buvęs Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas.

 

Jei brėžtume paraleles su Prigožinu, tai jam panašus susitikimas su Putinu Kremliuje baigėsi lėktuvo katastrofa.

„Jei dabar būčiau Kadyrovas, verčiau nelipčiau į lėktuvą, ypač į tą, kuris skrenda maršrutu Maskva–Sankt Peterburgas“, – pabrėžė Sergejus Žirnovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(7)
(27)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: