Ukrainoje prasideda „zrada“. Skelbia apie didžiulę Vakarų išdavystę  ()

„Mes turime besąlygišką abiejų partijų paramą Kongrese ir Senate. Visa kita – smulkmenos.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nėra prasmės šaukti, kad Vakarai išdavė Ukrainą sakė politikos analitikas Kyrylo Sazonovas. Jei JAV Senatas priėmė biudžetą trumpam laikui, tai nėra kalbos apie finansinės paramos mūsų šaliai nutraukimą. Kyrylo Sazonovas. panikuojančius ukrainiečius bandė nuraminti nauja publikacija savo kanale „Telegram“ kanale.

„Zrada atšaukiama“, – taip savo postą pradėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas ir viską išsamiai paaiškino: „Anksti vakare visuomenėje ir žiniasklaidoje pradėjo plisti žinia, kad valstybė mus apleido, nes pagalba Ukrainai buvo išbraukta iš biudžeto, kad mus „prametė“ ir „viskas prarasta“. Tai skleidė ir priešo agentai, ir kiti pesimistai. Atšaukti. Nieko baisaus neįvyko. Politinė kova Jungtinėse Valstijose dabar pačiame įkarštyje, bet mes turime besąlygišką abiejų partijų paramą Kongrese ir Senate. Visa kita – smulkmenos.“

Ukrainos politikos analitikas paaiškino, kaip interpretuoti JAV Senato priimtą biudžetą: „JAV Senatas priėmė įstatymą dėl laikino vyriausybės finansavimo iki lapkričio 17 d. Šis įstatymas leis vyriausybės institucijoms gauti iki 16 mlrd. ir taip padės išvengti vadinamojo „išjungimo“ (valdžios finansavimo sustabdymo). Tai taip pat apima 6 mlrd. dolerių pagalbos Ukrainai, kaip planuota anksčiau. Iš tikrųjų yra 12 dokumentų ir šis balansavimas ant slenksčio yra įprastas dalykas Jungtinėse Valstijose. Apie paramos Ukrainai sumažinimą ar atšaukimą nekalbama“.

 

„Iš karto po laikinojo biudžeto finansavimo įstatymo priėmimo JAV prezidentas Bidenas paskelbė pareiškimą, kuriame pabrėžė: „Jokiomis aplinkybėmis neleisime nutraukti Amerikos paramos Ukrainai.“ Panašius pareiškimus padarė ir JAV gynybos sekretorius, ir JAV iždo sekretorė. Taškas“, – reziumavo Kyrylo Sazonovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(7)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: