„Resident Evil“. Rusijoje sukurtas šiurpus karinis dalinys. „Jie turi specialias apyrankes...“  ()

Rusai siuntė į karą Ukrainoje ištisus tokių „raupsuotųjų“ dalinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atskleistos gana šiurpios detalės apie tai, kaip samdiniai buvo verbuojami į rusų „Wagner“: tarp jų buvo sunkiai sergančių žmonių, kuriems armijoje apskritai nebuvo vietos, praneša „Dialog.UA“, remdamasis rusų okupanto Jegoro Guzenko („Tryliktasis“) pranešimais.

Pasak rusų karo nusikaltėlio, sunkiomis ligomis sergančių samdinių grupė vadinosi „Umbrella“ (pagal analogiją su korporacija „Umbrella“ iš „Resident Evil“ frančizės ir kompiuterinio žaidimo, kur buvo sukurtas pavojingas virusas, kuris tapo nekontroliuojamas).

„Jie verbavo žmones, kuriems diagnozuotas ŽIV, hepatitas, sifilis, jie neėmė tik sunkiais vėžiniais susirgimais sergančių ligonių ir dar kažko. Apskritai jie ėmė tuos, iš kurių neįmanoma perpilti kraujo sveikiems žmonėms, iš pradžių ant jų ženkliukų buvo žymos, o paskui atsirado įvairių spalvų guminės apyrankės – raudonos ir baltos“, - pasakoja J. Guzenko.

 

Kartu rusų okupantas pridūrė, kad dabar Rusijos Gynybos ministerija tokių ligonių neberenka. Tačiau pats J. Guzenko mano, kad tokius ligonius vis dar reikia verbuoti „už tėvynę“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(5)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: