„To nežino niekas kitas...“ Netikėta žinia. Budanovas skelbia įrodymus, kas stovi už „Hamas“  ()

Budanovas atskleidė, kas stovi už išpuolių Izraelyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelyje vykstant operacijoms, kuriomis siekiamama atremti teroristinį išpuolį, atgauti savo teritorijų kontrolę ir išlaisvinti paimtus įkaitus, tęsiasi kovos.

Ukrainiečių leidinys „Ukrainskaja pravda“ Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovo Kyrylo Budanovo klausė, ar šioje istorijoje yra rusiškų pėdsakų.

„Taip. Visų pirma, mes aiškiai žinome, kad rusai perdavė „Hamas“ grupuotei trofėjinius ginklus iš Ukrainos. Tai daugiausia pėstininkų ginklai. Yra tam tikros informacijos, kad kažkas atiteko „Hezbollah“, bet mes nežinome tiksliai, - patvirtino K. Budanovas.

Vaizdo įrašus su natūralia ukrainiečių taktika socialiniuose tinkluose galėjo pamatyti visi – ji visiškai,  būdinga Ukrainos regionui ir visiškai nenatūrali Artimiesiems Rytams, kai prieš šarvuočius buvo naudojami FPV dronai.

Galų gale tai yra Ukrainos karo išmanymas. „To nežino niekas kitas...“, -  pabrėžė žvalgybos vadas. - „Niekas kitas, išskyrus žmones, kurie buvo Ukrainos operacijų teatre, negalėjo to padaryti.“ Kadangi ukrainiečių ten nebuvo, tai turėjo padaryti rusai.

 

K. Budanovas akcentavo du faktus. Pirma, likus kiek daugiau nei savaitei iki šių veiksmų pradžios, Rusijos stotis „Sputnik“ Libane oficialiai pradėjo transliuoti arabų kalba. Ši transliacija vykdoma visiškai propagandiniu stiliumi su akivaizdžiais rusiškais pasakojimais.

Antra: Rugsėjo 24 d. į Izraelio geostacionariąją orbitą buvo perkeltas Rusijos erdvėlaivis, galintis vykdyti elektroninę žvalgybą ir perimti palydovų signalus.

Budanovas priminė, kad rugsėjo 22-24 d. Irane su oficialiu vizitu lankėsi Rusijos karinė delegacija. Žinoma, kad iš Irano pusės buvo keli prašymai. Vienas iš jų buvo išplėsti savo žvalgybos pajėgumus.

 

Dabar jau aišku, kokią žvalgybos informaciją rusai pradėjo teikti visoms suinteresuotoms šalims. Pabrėžiama, kad tai ne tik Iranas, bet ir visos suinteresuotos šalys.

„Remiantis geografijos visuma, matome kelis konfliktus, kurie iš pirmo žvilgsnio atrodo regioniniai, išskyrus Ukrainą, tačiau juos visus sieja tos pačios šalys, kurios dalyvauja šiuose procesuose. Aš tikiu, kad mes gana greitai artėjame prie pasaulinio karo“, - teigia Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(7)
(60)

Komentarai ()