„Komentarų policijos“ paslaugos – vis populiaresnės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lightfire 2010-08-05 10:03
tai ne humoras, o nusikaltimas, baudžiamas admn ar baudž teisės pažeidimų ir įstatymu numatyta tvarka> neatinka, "nesąmonė" - važiuok į arabų šalis ir šūkauk panašius šūkius. Europoje, kurioje kadaise tokie šūkaliovimai baigėsi žmonių grūdimu į dujų kameras, tai nėra juokinga
Ar_as? 2010-08-05 10:29
Na, vienas pamišėlis su Juden Raus sukėlė antrą pasaulinį, nors visų pirma jis daugumos juokdariu ir nevispročiu buvo laikomas, todėl dabar toks "humoras" laikomas už įstatymo ribų. Dėl orumo: labai patiktų jei paties vardą š... teptų visokie puspročiai internete? Laisvė baigiasi ten, kur prasideda kitų asmenų teisės ir laisvės. Kol tą lietuvaičiai ir kitų post kom šalių žmonės supras matyt reikės dar labai daug laiko.
Alchi 2010-08-05 13:21
Vadink tu mane kuo tu nori, mano garbės ir orumo tu neįžeisi, vienintelis dalykas ką tu padarysi, tai parodysi savo žemą kultūros lygį, tskant. Jeigu žmogus turi savigarbos tu jo paprasčiausiai neįžeisi jį vadindamas pyderu, ar neišmanėliu, ar visiems dalinančiu oralinį. Atkreipdamas į tokius komentarus dėmesį tu duodi komentatoriams (troliams) stimulo toliau koneveikti. Nekreipk į juos dėmesio ir viskas išnyks. Jie kaip maži vaikai laukiantys dėmesio. Nu gerai, tarkime, 'Juden Raus' rėkimas nėra gražu. Bet tada kitas klausimas ar uždrausdama tokius dalykus (tame tarpe ir simboliką) valstybe nesuteikia papildomo stimulo žmonėms - va, žiūrėkite, bloga valdžia draudžia mums reikštis, nes tai jai gali pakenkti. Tuoj pradėsi klausyti, kad valdžioje vien žydai ir komunistai. Aš nesakau, kad tai turėtų būti visiškai toleruojama, tiesiog reiktų su tuo kovoti kitaip. Mano argumentas tas, kad stiprios valstybės, keleta svastikų, ar kūjų su pjautuvu, bei žmonių rėkiančių kvailus šukius, tikrai nesugriaus. Bet tada kitas klausimas kyla, ar mes esame stipri valstybė?
lightfire 2010-08-05 13:33
Vokietija yra stipri valstybė, viena stipriausių Europoje, bet ten "juden raus" bei nacistinė simbolika yra draudžiama. O kaip tu kitaip su tuo kovosi, jei kai kam visiškai dzin.
kionig 2010-08-05 13:38
Tai dabar pilna tu vadinamuju neonaciu, kurie sukauja ka nori. Vokieciams dabar problemos nebe su juden raus, o turkais.