Interneto naršyklės „Internet Explorer“ vartotojų dalis liepą vėl ūgtelėjo (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

magnummm 2010-08-05 14:43
Aš tai opera visiems rekomenduoju kas turi lėtus internetus dėl vieno dalyko. Ten yra tokia programa kuri kompe esančiame viena aplankalą pagal pasirinkimą panaudoja kaip serverį. Ten įkeli savo norimus failus arba pasirenki kitą norimą aplankalą. Nusiunti nuorodą draugui ir jis parsisiunčia visu savo greičiu tą failą. O tau nereikia naudoti išsiuntimo greičio. Pvz: jei tavo išsiuntimas tėra 20 kb/s, o draugo parsisiuntimo greitis 1mb/s tai jo parsisiuntimo greitis ir bus 1 mb/s. Kas apie tai nežinojot parašykit komentaruose, ir manau ,kad Lietuvoj tai nelabai žinomas dalykas, nes opera nėra populiari.
macchiato 2010-08-05 18:40
Man vienas dalykas įdomus : kaip jie skaičiuoja IE vartotojus. Ar kaip parsisiunčia naršyklę, ar kaip su pačia OS būna įdiegta. O kitas dalykėlis, dėl kurio IE turi nemažai vartotojų - tai, jog sakykime vidutinio amžiaus žmonės nemoka įdiegti naršyklių ir pan. Be to , jie nenaršo daug, tad jiem nėra skirtumo, kuria naršykle naudotis.
infoguru 2010-08-05 22:19
Kadangi šią informaciją pateikia "Net Applications", tai jie naršyklių populiarumą nustato pagal tai su kokiomis naršyklėmis lankytojai lankosi svetainėse. Nors kaip sako yra melas, didelis melas ir statistika. Pvz. pagal W3Schools statistiką šiek tiek kitokia tiek naršyklių ( http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp ) tiek OS pasiskirstyme ( http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp ). Aišku W3CScools statistika daugiau parodo interneto svetainių kūrėjų skonį, t.y. čia dominuoja Firefox naršyklė užimanti 46.4 % rinkos.
Tir4elis 2010-08-06 11:28
Jei ir ūgtelėjo tai nieko keisto. Diegi OS, gauni su atnaujinimais priedą, apie galimas kitas naršykles, bet nespėji jo apžiūrėt, o čia bac ir išlenda IE8 instaliacinis kuris kuo puikiausiai uždengia pasirinkimo priedą. Kiek žmonių dar domėsis kas ten giliau jei nelabai žino kas ten? Ipratę prie IE net nesigilins apie tuos pasirinkimus, atsako klausimus IE diegime ir viskas. Eilinis MS "bajeris" kovoje su konkurentais..
Arns 2010-08-06 11:34
Įsivaizduok, kad perki Audi, bet nori kad variklis būtu įdėtas Mersedeso Tas pats ir su interneto naršyklėmis, jeigu nemoki, naudojiesi ką siūlo kūrėjas, o ji nori, pats persidarai
okta 2010-08-06 11:35
Lietuvoje kiek kitokios tendencijos: http://www.ranking.lt/en/rankings/web-browsers.html
okta 2010-08-06 11:37
Nustatoma naudojant slapukus (angl. cookies).