„Tai gali labai blogai baigtis.“ Šokas Ukrainoje. Kariuomenė sužinojo netikėtą paslaptį  (1)

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras Maksimas Žorinas užtikrintai pareiškė, kad Ukrainos kariškiams, švelniai tariant, nepatinka, kad jie yra apiplėšiami.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šokas Ukrainoje. Kariuomenė sužinojo, kad didžioji dalis pagalbos jų nepasiekė ir buvo tiesiog pavogta pakeliui į frontą, sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras Maksimas Žorinas.

Buvęs Azovo pulko vadas perspėjo tuos, kurie iš karo pelnosi ne tik savo, bet ir visos šalies kariuomenės vardu, kad tai gali jiems blogai baigtis.

„Valstybinė muitinės tarnyba praneša, kad daugiau nei trečdalis humanitarinės pagalbos nepasiekia karinių dalinių – ji pakeliui „prarandama“. Tokios žinios tarp karių yra vertinamos neigiamai. Pasaulis, kuriame šiandien gyvena kariškiai, yra nuolatinė rizika ir pavojus gyvybei bei sveikatai, sunkios gyvenimo sąlygos ir buvimas toli nuo šeimos. Visa tai nedera su pranešimais apie korupciją ir pagalbos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariams vagystes“, – rašo Žorinas.

 

Po to buvo padaryta svarbi išvada ir duota užuomina tiems, kurie karo metu ima vogti iš Ukrainos kariuomenės:

„Vieni žmonės daro viską dėl visos mūsų šalies ateities, o kiti nuolat ją tempia žemyn. Tai labai pavojingi žaidimai, kurie gali baigtis blogai“, – rašo Žorinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(348)
(33)
(315)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: