„Kala be sustojimo.“ Nori atkirsti Ukrainos armiją. Skelbiamas pragaras (Video)  ()

Rusų okupantai neatsisako ketinimo užgrobti Marjinką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai neatsisako ketinimo užgrobti Marjinką ir „atkirsti“ Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Kaip rašo „Glavred“, apie situaciją šioje fronto atkarpoje prabilo Ukrainos pasienietis su šaukiniu „Lev“.

Prie Marjinkos apšaudymas artilerija nesiliauja. Pasislėpęs už minosvaidžių, priešas bando šturmuoti Ukrainos gynėjų pozicijas.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai duoda vertą atkirtį, išlaiko kovinę dvasią ir tikina, kad išsilaikys, nes kito pasirinkimo tiesiog nėra.

Turime ištverti. Kito pasirinkimo neturime. Eina žemyn, nori atkirsti Marjinką. Visi laukiame, viskas paruošta. Paruošėme jiems dovanas. Arta pila, nesiliauja. Ir mūsų vaikinai jiems duoda“, – sakė „Lev“.

Rusija pradėjo naują puolimą

Įnirtingiausi mūšiai, anot „DeepState“, dabar vyksta Svatovo, Bachmuto ir Avdijivkos kryptimis.

 

Priešas padidino spaudimą prie Orliankos, įnirtingi mūšiai tęsiasi prie Raihorodkos ir Makijivkos. Bachmuto kryptimi priešas daro spaudimą Bohdanivkos-Chromovės sričiai, iš dalies sėkmingai. Rusai suaktyvėjo ir prie Vasiukivkos.

Netoli Krasnohorivkos įsibrovėliai bando prisiartinti ir įsitvirtinti šalia geležinkelio. Mūšis dėl atliekų krūvos tarp kaimo ir pačios Avdijivkos tęsiasi toliau.

Kupjansko kryptimi Rytų grupės vadas generolas Oleksandras Syrskis įsakė stiprinti manevrinę gynybą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: