„Žibalas į ugnį...“ To nesitikėjo niekas. Peskovas prakalbo apie Putino antrininkus (Video)  ()

Kremlius tikrai nervinasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pirmą kartą pakomentavo informaciją apie V. Putino sveikatos būklę, taip pat apie antrininkų buvimą.

Apie tai savo „YouTube“ kanale pranešė Ukrainos karys ir politologas Tarasas Berezovecas.

Spalio 24 d., per spaudos konferenciją, atsakydamas į prašymą reaguoti į tokius kaltinimus, Kremliaus pirmininkas pareiškė, kad antrininkų nėra, tada pridūrė: „Dėl darbo ir pan“. Visa tai, pasak Peskovo, yra informacinė apgaulė ir sukelia tik juoką. Gandus apie V. Putino sveikatos problemas Kremliaus pareigūnas taip pat pavadino „dar viena antimi“.

Tokie Peskovo teiginiai sukėlė klausimų Berezovecui, kuris teisingai pažymėjo: „O įdomu, kalbant apie poilsį, ar gali būti antrininkai? Ar ne?“.

Analitikas taip pat atkreipė dėmesį, kad dažniausiai viešųjų santykių įstatymai diktuoja tai, jog tiesiog melaginga informacija yra ignuorojama, ypač kai kalbama apie aukščiausius valstybės pareigūnus. Kodėl Peskovui staiga reikėjo paneigti šią informaciją, jei jis teigia, kad tai yra informacinė „antis“? Tai tik parodo, kad Kremlius tikrai nervinasi ir jaučia, kad kažkas galėjo nutikti ne taip, – sakė Berezovecas.

 

„Ir jei informaciją apie Putino antrininkus galima priskirti sąmokslo teorijoms, tai Putino sveikatos problemos greičiausiai turi tam tikrą pagrindą“, – pabrėžė politologas, - Be to, anksčiau pats Peskovas pareiškė, kad Rusijos prezidento sveikatos būklė yra valstybės paslaptis ir neskelbiama. Ir čia staiga netikėtas paneigimas. Žodžiu, Peskovas įpylė žibalo į ugnį šimtams milijonų žmonių Žemėje, kurie nekantrauja, kol Putinas pagaliau nusibaigs“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(8)
(86)

Komentarai ()

Susijusios žymos: