„Iš viso 4 milijonai...“ Ukraina pakraupo. Ką paskelbė Estijos žvalgyba  ()

Banali matematika ir jokių paslapčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Oleksandras Kovalenko savo „Telegram“ kanale rašo, ką paskelbė Estijos žvalgyba. Ukraina pakraupusi.

„Estijos žvalgyba pranešė, kad Rusija turi 4 milijonus sviedinių... Tai įdomu, ypač turint omenyje, kad apie tai pranešė garsioji Estijos žvalgyba. Tačiau šiandien, beveik po savaitės, man neduoda ramybės šis klausimas. 4 milijonai, tiek daug! Argi Rusijoje nėra sviedinių bado? Na, išsiaiškinkime“, – rašo Kovalenko.

„Pirmiausia, jei tikėsime Estijos žvalgybos duomenimis, kas yra 4 milijonai sviedinių? Tai yra vidutiniškai 330 tūkstančių šūvių per mėnesį. Arba vidutiniškai 11 tūkst. šūvių per dieną. Ir čia kyla klausimas. Kiek šūvių Rusijos artilerija paleido 2022 m. kovą? Kiek 2022 m. rugpjūčio mėn.? Kiek 2023 m. sausio mėn.? Atsakymas paprastas. Vidutiniškai 60, 40 ir 20 tūkstančių šūvių per dieną. Iš to darome išvadą, ar 11 tūkstančių šūvių per dieną yra sviedinių badas ar ne?

Tačiau svarbus dalykas yra kitas, būtent, kas yra šie 4 milijonai sviedinių? Tai yra likučiai sandėliuose ir sandėliavimo centruose visoje Rusijoje. Likučiai, kurie taip tapo likučiais, kodėl? Nes jų nebuvo tikslinga siųsti į karo zoną. Ir kodėl? Nes dauguma jų yra nepatenkinamos būklės ir apskritai prarado tinkamumą naudoti.

 

Iš to darome atitinkamas išvadas. Banali matematika ir jokių paslapčių.

Deja, mūsų šalyje dauguma žmonių mąsto apie skaičius... Šimtas tūkstančių Lymano-Kupjansko ašyje! Keturi šimtai tūkstančių okupantų Ukrainoje! 4 milijonai sviedinių! Ką daryti, jei apie tai tik ir galvoji?“, – rašo Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(9)
(74)

Komentarai ()