„Mes prarandame pozicijas...“ Z-kanalas skelbia netikėtus įvykius prie Dniepro (Vide)  ()

Z-tinklaraštininkas tvirtina, kad Ukrainos artilerija pataiko tiksliau ir toliau.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-31 „Mes prarandame pozicijas...“ Z-kanalas skelbia netikėtus įvykius prie Dniepro (Vide)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai skambina pavojaus varpais dėl padėties kairiajame Dniepro krante Chersono srityje, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos sukūrė keletą placdarų ir plečia savo kontrolės zoną. Z- tinklaraštininkas Jurijus Podoliaka, anksčiau pranešęs apie Rusijos kariuomenės pergales, pastaruoju metu vis aktyviau kritikuoja Rusijos kariuomenę ir jos vadovybę, rašo opozicinis Rusijos telegramos kanalas „Sejatel vetra“.

Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos kovoja daug geriau nei „antroji pasaulyje armija“, Ukrainos artilerija pataiko tiksliau ir toliau, todėl Rusijos kariuomenė patiria nuostolių ir praranda pozicijas.

Padėtis ypač sunki, anot jo, būtent kairiajame Chersono srities krante, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau sėkmingai užgrobė placdarmą.

 

„Deja, priešo artilerijos ugnies efektyvumas vis dar yra didesnis nei mūsų, todėl jie gali nukreipti į mūsų pozicijas didesniais atstumais. Deja, negalime efektyviai atremti šios grėsmės ir netgi vykdyti priešpriešinę kovą labai dideliu ruožu“, - pasakė Podoliaka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(0)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: