HIMARS smūgis. „Ar Olegas Nikolajevas paskelbs aukų gedulo dieną?“ (Video)  (2)

Čiuvašijos Respublikos vadovas įvykio nekomentuoja.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-01 HIMARS smūgis. „Ar Olegas Nikolajevas paskelbs aukų gedulo dieną?“ (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 29 d. HIMARS smogė okupantams. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgio metu žuvo/buvo sužeista iki 120 rusų okupantų iš Čiuvašijos, išsiųstų į karą prieš Ukrainą.

Soc. tinklo „X“ vartotojas savo paskyroje @PulseOfUkraine skelbia, kas vyko prieš tai:

4:19 - mobilizuoti berniukai iš Čiuvašijos šoka, džiaugiasi, kad kovos.

4:20 - HIMARS fejerverkais sunaikina ir personalą, ir įrangą.

Tikslus šokį baigusiųjų skaičius nežinomas, kai kurie Rusijos karo korespondentai rašo, kad apie 100 šokėjų iš Čiuvašijos.

 

Kaip praneša žurnalistas Denysas Kazanskis, remdamasis Čiuvašijos „Telegram“ kanalais, HIMARS smūgis smogė okupantams ruošiantis perkelti batalioną.

 

Soc. tinklo „X“ paskyroje @Activatica skelbiama, kad tai buvo 1251 motorizuotasis šaulių batalionas, kuriame tarnavo mobilizuoti iš Čiuvašijos. Bataliono vadas Vladislavas Matuzas buvo kilęs iš Čiuvašijos. „Telegram“ kanalas „Serditaja Čiuvašija“, remdamasis savanorių pokalbiais, teigia, kad žuvusiųjų ir sužeistųjų skaičius siekia 120 žmonių.

Ar Olegas Nikolajevas paskelbs aukų gedulo dieną? Tai mažai tikėtina – respublikos vadovas labai užsiėmęs pažymėjimų teikimu“, – rašo kanalo administracija.

Nuo spalio 31-osios ryto Čiuvašijos Respublikos vadovas Olegas Nikolajevas dalija apdovanojimus transporto ir kelininkams, kol kas apie žuvusius gyventojus nekomentuoja, nors kai kurios moterys prašė pareigūno grąžinti vyrus namo.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(4)
(76)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: