„Tai neįveikiama kliūtis.“ Atšaukiamas puolimas. Pulkininkas skelbia į ką atsimušė Ukraina (Video)  ()

„Kaip mes galime kalbėti apie rimtą kontrpuolimą, kai Rusija turi pranašumą visų rūšių ginkluose?“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne konkreti ginklo rūšis, o jo kiekis gali pakeisti karo eigą, pabrėžė Romanas Kostenko. Patyręs kariškis aiškino, kad keliolika raketų TAURUS, kaip ir bet kurios kitos raketos, itin nepaveiks situacijos mūšio lauke. Kitas dalykas – yra didelė problema, kurios niekaip nepavyksta išspręsti, būtent dėl ​​jos Ukrainos gynybos pajėgoms sunku vykdyti puolimą. Esmė ta, kad priešas turi aiškų pranašumą viskuo: ir jėga, ir priemonėmis.

Romano Kostenko interviu televizijos kanalui „Priamyj“ galima žiūrėti „YouTube“.

Garsusis „kiborgas“ išsakė savo požiūrį į tai, kas gali pakeisti karo eigą: „Turime suprasti, kad svarbu raketų kiekis ir kokybė. Dabar mums buvo duotos senos raketos iki 165 km su kasetinėmis galvutėmis. Žinoma, jei mums būtų duotos naujausios ATACMS su 300 km atstumu, su nukrypimo spinduliu 3 m, tai galėjo pakeisti kai kuriuos dalykus strategiškai. Kalbėdamas apie tokias raketas įsivaizduoju Krymo tiltą, ir tai tikrai strateginis klausimas. Krymo tilto sunaikinimą gali nuspręsti būtent šios raketos, todėl kiekis svarbu“.

 

SBU pulkininkas pažymėjo: „Kodėl jie mums neduoda šių raketų? Tai taip pat klausimas, kodėl mes vis dar kariaujame, kodėl mes nejudame į priekį. Kaip mes galime kalbėti apie rimtą kontrpuolimą, kai Rusija turi pranašumą visų rūšių ginkluose? Tankai,artilerija ir amunicija turi pranašumą. Jie turi modernius lėktuvus, o mes neturime nei vieno šios kartos lėktuvo. Turime nuli raketų, o jie turi šimtus. Turime suprasti, kad vyksta išteklių karas, o kol neturime lygiateisiškumo, tai per anksti kalbėti apie pergalę“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(185)
(11)
(174)

Komentarai ()

Susijusios žymos: