„180-200 vnt. Bet ne mažiau.“ Yra galimybė. Galima žaibiškai užbaigti karą (Video)  ()

Karo pabaiga gali būti labai greita.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Priamyj“ žurnalistė paklausė Piotro Černiko, kada Ukrainos padangėje pasirodys F-16 ir ar galima tikėtis, kad tai smarkiai pakeis karo eigą. Karo ekspertas aiškino, kad Ukrainai svarbu gauti tam tikrą vakarietiškų lėktuvų skaičių, bent 200, kad karas baigtųsi greičiau.

Černiko interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Kad karo bangą pakreiptume sau palankia linkme, kad labai greitai paspartintume jo pabaigą, reikia kažkur nuo 180 iki 200 vnt. Tada tikrai viskas gali vykti labai greitai. Kelių savaičių darbas naikintuvų ir bombonešių režimu su 105 vnt. ginklų asortimentu. Verta pagalvoti apie šį skaičių. F-16 yra unikalus, labai kokybiškas, geriausias savo klasėje aparatas. Beje, kai 70-ųjų viduryje buvo sukurtas F-16, jis buvo sumanytas kaip raketų perėmėjas“, – sakė karo ekspertas.

Tada Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas pažymėjo, kodėl Ukrainai taip svarbu gauti reikiamą kiekį F-16: „F-16 pasirodė esąs labai sėkmingas. Jis buvo modifikuotas, patobulintas režimas Nr.2 - numušti panašius į save, o mums to tikrai reikia. Dabar mums labiausiai kenkia valdomos aviacinės bombos, kurios planingai numetamos 40-70 km atstumu nuo susidūrimo linijos. Tokiu atstumu F-16 gali sėkmingai jas numušti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(1)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: