„JAV išgirdo Zalužną.“ Piontkovskis skelbia didelę naujieną (Video)  (1)

Nauja pagalba Ukrainai pakeis situaciją fronte dar prieš Kalėdas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki Kalėdų JAV Kongresas susitars dėl naujo pagalbos Ukrainai paketo, kurio vertė – daugiau nei 60 mlrd. Tai pajudins vadinamąją aklavietę fronte, apie kurią savo straipsnyje rašė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Valerijus Zalužnas.

Kremlius baiminasi naujų amerikietiškų ginklų tiekimo Ukrainai, būtent su tuo siejami naujausi Putino pareiškimai apie jo pasirengimą deryboms su Kyjivu.

Tokį požiūrį „YouTube“ kanale „Fabrika novin“ išsakė politologas Andrejus Piontkovskis. Analitikas taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad, be artėjančių naujų ginklų tiekimų, Vakarai demonstruoja precedento neturinčią diplomatinę paramą Ukrainai.

Tai liudija aukšto rango Vakarų pareigūnų vizitai į Kyjivą. „Kalbama net ne apie naujų ginklų perdavimą, o apie kitokį politinės paramos Ukrainai lygį, kurį pademonstravo aukščiausi JAV lyderiai. Neatsitiktinai Austino vizitas Ukrainoje, naujojo JK užsienio reikalų ministro Camerono vizitas Ukrainoje atsirado anksčiau nei jo paties vizitas Bendruomenių rūmuose“, – sakė pašnekovas.

 

Jis taip pat pakomentavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado straipsnį. „Zalužnas rašė, kokie turėtų būti sprendimai, kad ši situacija būtų nutraukta (fronte - red.) - ginklai, ginklai, ir dar kartą ginklai. Zalužno straipsnis skirtas Amerikos partneriams. Manau, kad jis tai parašė glaudžiai bendradarbiaudamas su savo kariniais kolegomis. Tai kreipimasis į JAV politinę vadovybę. Man atrodo, kad JAV politinė vadovybė išgirdo Zalužną“, – sakė politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(322)
(5)
(317)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: