„Tai Suomija?...“ Soc. tinklai tiesiog ūžia. Ką viešai paskelbė Rusijos TV (Video)  ()

Rusijoje per televiziją parodyta nuotrauka juokina socialinius tinklus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-29 „Tai Suomija?...“ Soc. tinklai tiesiog ūžia. Ką viešai paskelbė Rusijos TV (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosiomis dienomis socialiniuose tinkluose linksmai diskutuojama apie Rusijos televizijoje matytą Suomijos grafinę nuotrauką, praneša JAV žiniasklaida „Newsweek“.

Rusijos valstybinis kanalas „Russia-1“ neseniai parodė kartografinį vaizdą, skirtą iliustruoti paskutinį atvirą maršrutą iš Sankt Peterburgo į Helsinkį per rytinę Suomijos sieną.

Žemėlapyje, iliustruojančiame maršrutą Helsinkis-Peterburgas, taškai A ir B apvesti raudona linija. Be to, raudona linija nubrėžta tarp taškų per Radža-Joosepo pasienio perėją Šiaurės Suomijoje.

Žemėlapį per Rusijos televiziją pristatė Rusijos prezidento Vladimiro Putino partijai „Vieningoji Rusija“ atstovaujantis parlamento narys Jevgenijus Popovas.

„Suomiai uždarė visus kitus [sienos perėjimo punktus], siekdami įtikti Vašingtonui ir NATO. Juk mūsų šalis ir jos aljansas su Kinija kelia beprecedentę grėsmę JAV“, - aiškino J. Popovas.

 

Tačiau atrodo, kad socialinių tinklų naudotojai iš esmės nesutinka su Popovo žemėlapio interpretacija.

Diskusijoje „X“ socialiniame tinkle daugelis atkreipia dėmesį, kad maršruto grafika labiausiai primena vyro genitalijas. Kai kurie naudotojai maršrutą Helsinkis-Peterburgas interpretavo kaip viduriniojo piršto formą.

 

„Rusijos televizija rodo penio maršrutą“, - rašo vienas naudotojas.

Kitas naudotojas interpretuoja paveikslėlį kaip „vidurinį pirštą Putino logikai“. „Kaip jie gali pateikti juokingą ir linksmą nuotrauką jos net nepastebėdami?“, - klausia jis.

Savo straipsnyje „Newsweek“ praneša, kad elektroniniu laišku apie tai paklausė Rusijos užsienio reikalų ministerijos. Pranešama, kad ministerija kol kas neatsakė į laikraščio prašymą pateikti komentarą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(4)
(33)

Komentarai ()

Susijusios žymos: