[ŽT] „Didžiulis katilas. 50-100 tūkstančių rusų okupantų“  ()

Ukrainos eksperto nuomonė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino režimas Rusijoje jautriai reaguoja į Rusijos okupacinės armijos pralaimėjimus Ukrainoje. Todėl didelis įsibrovėlių pralaimėjimas fronte gali paskatinti Putino režimo žlugimą.

Taip galėtų nutikti, pavyzdžiui, jei Ukrainos kariškiai į didelį katilą suvarytų 50-100 tūkst. karių. Tokią nuomonę išsakė buvęs Luhansko karinės-civilinės administracijos vadovas Georgijus Tuka pokalbio metu „Glavred“.

„Pavyzdžiui, jei vienoje iš krypčių pavyktų sukurti didelį katilą, kuriame būtų 50-100 tūkstančių rusų okupantų kartu su krūva metalo laužo. Ir čia mes nekalbame apie fizinį jų sunaikinimą – tik apie apsupimą, nuginklavimą ir paėmimą į nelaisvę“, – pažymėjo Tuka.

 

Anot jo, maždaug tokio lygio pralaimėjimas gali lemti Rusijos žmonių išblaivinimą bent jau dienai ar dviem. Ir šiuo atveju galėtų būti pačių rusų atsakas į savo lyderio veiksmus.

„Putinui absoliučiai nerūpi šitie girti, be dantų ir pusiau raštingi žmonės. Todėl jam visiškai neįdomu, kiek jų Ukrainoje mirs. Jam rūpi tik reitingai“, – apibendrino Tuka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(4)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: