[ŽT] „1000 tankų.“ Slaptas Putino planas. „Wagner“ smūgis Lenkijai (Video)  (5)

„Kol jie kariauja, jiems bus sunku atstatyti jėgas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija dar ilgai negalės vykdyti visapusiško puolimo prieš Europos šalis, nes patiria didelių nuostolių Ukrainoje ir neturi laiko atstatyti nuostolių, sakė Oleksandras Musijenko. Jis taip pat priminė, kad V. Putinas rengė NATO suskaidymo operaciją, tačiau žiniasklaida nutekino informaciją apie jo planus ir tai sutrukdė jam juos įgyvendinti.

Musijenko interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas apibūdino Rusijos kariuomenės potencialo atkūrimo perspektyvas: „Per dvejus metus Rusijai to padaryti bus beveik neįmanoma. Žiūrėkite, jie dėlioja planus 2024 ir 2025 metams, planuoja išimti iš saugyklos ir pristatyti 1 tūkst. tankų kariuomenei. Atkreipkite dėmesį, kad iki 2024 metų jie numatė iš saugyklos išimti 1 tūkst. tankų, iki 2025 m. jie numatė tiek pat, tai yra stabilus skaičius. Tai yra potencialas neauga, pažangos nėra, taip pat reikia atsižvelgti ir į jų patirtus nuostolius“.

Musijenko numatė laikotarpį, per kurį Rusijos armija galės atkurti savo karinį potencialą: „Šiemet jie buvo pasiruošę įgyvendinti provokuojantį NATO suskaidymo scenarijų, padedant „vagneriečiams“. Būtent todėl „vagneriečiai“ rengė šias provokacijas pasienyje su Lenkija iš Baltarusijos pusės (Lenkijoje buvo mėtomi ir klijuojami įvairūs lapeliai, lipdukai, kad „važiuoja Wagneris“ ir visokios kitokios blablabla). Šis scenarijus žlugo, nes planas buvo atskleistas ir tai buvo plačiai aptarinėjama žiniasklaidoje. Tai yra maksimumas, kuris įvyko, o prieš didįjį karą jie turės 6-10 metų, kad atsigautų, kuriuos reikėtų pradėti skaičiuoti nuo karštosios Ukrainos karo fazės pabaigos. Kol jie kariauja, jiems bus sunku atstatyti jėgas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(3)
(68)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: