Režimu non stop. „Vyksta įdomūs ir labai keisti dalykai“  ()

„Nerimas „Dniepr“ vadovybės gretose auga.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė nieko negali padaryti, kad pakeistų situaciją dėl Ukrainos placdarmo, esančio kairiajame Dniepro krante Chersono srityje. Agresorius bando ten perkelti papildomų pajėgų, bijodamas, kad padėtis pablogės, sakė karo stebėtojas Oleksandras Kovalenko.

„Rusijos okupacinių pajėgų vadovybė vis dar neranda optimalaus kairiojo kranto problemos sprendimo, dėl kurio plečiasi Ukrainos gynybos pajėgų kontrolė. O kol visų dėmesys sutelktas į Krynkus, kur režime non stop dega Rusijos technika, įdomūs ir labai keisti dalykai vyksta kiek į vakarus“, – rašo jis savo „Telegram“ kanale.

Vietovės, į vakarus nuo Oleškų ir Podlesnės, yra rusams probleminės. Anot jo, agresorius iš Zaporižios fronto sektoriaus, taip pat iš Krymo, perkėlė papildomas pajėgas Dniepro kryptimi. Dabar į šią grupę įeina:

● apie 70 tūkst. personalo;

● apie 380 tankų;

● iki 1 tūkst. šarvuotų kovos mašinų;

● 500 vienetų artilerijos pabūklų ;

● iki 100 MLRS.

Analitikas pabrėžia, kad rusams kol kas čia pavyko padidinti tik personalo skaičių, pastebimo karinės technikos padidėjimo nebuvo.

 

„Iš to galime padaryti paprastą išvadą, kad nerimas „Dniepr“ vadovybės gretose vis auga. Ir tai nenuostabu, nes beveik visos tos sritys, apie kurias kalbėta, turi itin ribotą logistiką, kurios nutraukimas rusams yra lemtingas“, – teigia Kovalenko.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(0)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: