Pentagonas "švitins" kareivių smegenis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vyckas 2010-09-14 11:47
Nevaikscios jie visalaika su ijungtais salmais. Kogero jie bus naudojami tik per ivairias operacijas, tad pripratimas prie streso nebuvimo kazin ar gresia.
Doncas 2010-09-15 11:06
ir ne tik... gali būti sterilizuojami ir vyrai http://www.delfi.lt/news/daily/Health/a ... d=32179719 be to, kasdien kišenėj laikydamas mobilkę ar ant kelių laptopą, tu taip pat pastoviai kenki savo vaisingumui ir būsimiems palikuonims ... be to, kažkaip ir masinis prostatos vėžių atsiradimas koreliuoja su mobilkių atsiradimu kišenėse
jordanbn2 2010-09-19 08:00
geras salmas, va nestresuos amerikonai dabar, ir skausmo nejaus, velnias... Man irgi kartais praverstu toks
kionig 2010-09-19 18:52
Kad visiskai nekenkia, jei naudojamas atitinkamai. Bet ultragarsas turi taip pat ir neigiamu savybiu, jei jis yra sukoncentruojamas. Tokiu budu dabar gydo smegenu auglius, bent jau toks prototipas yra. Taip ypatingai auksto daznio ultagarsas kur eina megahercai irgi gali sukelti musu ausims ir smegenims, nemalonu jausma lyg tai kas jas uzgultu stipriai. Aisku situose salmuose bus naudojama irgi kazkas panasaus. Viskas ko reikia tai reguliuoti iskiriama adrenalino kieki bei skatitinti endorfinu kurima. Toliau jau manau bus isvystoma psichologiskai ir jau nebereikes salmu. Tiesiog toks kaip verbavimas gaunasi. Na as tikrai nenoreciau buti bandymu ziurke. JAV visiskai nusispjaut i savo zmones, svarbu palaikyti lyderio pozicija visame pasaulyje..