[ŽT] „Amžinasis skrydis.“ Rusai nervinasi. Karštligiškai ieško, kas numušė Su-34  ()

„Priešas dabar stengiasi kuo daugiau išžvalgyti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija dabar karštligiškai bando išsiaiškinti, kas buvo panaudota numušant tris jos lėktuvus Su-34. Pietiniuose regionuose renkama informacija.

Apie tai teletono eteryje pranešė „RBC-Ukraina“, remdamasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų atstovu Jurijumi Ihnatu.

„Priešas dabar stengiasi kuo daugiau išžvalgyti. Renka informaciją tuose pietiniuose regionuose, kur buvo numušti Rusijos naikintuvai. Akivaizdu, kad jie ieško priemonių, kurios tuos lėktuvus išsiuntė į „amžinąjį skrydį“, – sakė Ihnatas.

Anot jo, tokiu būdu priešas naudoja kur kas mažiau oro desanto ginklų. „Ypač tai liečia valdomas bombas. Visų pirma, Chersono kryptimi. Iš tikrųjų dabar tai pavieniai atvejai“, – pabrėžė Ihnatas.

 

Anot jo, priešas turi suprasti ir jau suprato, kad ukrainiečių sistemos, tarp jų ir partnerių teikiamos ilgo nuotolio sistemos, gali atsirasti įvairiomis kryptimis.

„Ne tik ten, kur Rusijos Su-34 patyrė šią istoriją. Tai ir Odesos sritis, buvo atvejų. Žinome ir Briansko kryptį. Tokias operacijas, turiu omenyje oro pajėgas, galime vykdyti įvairiomis kryptimis. Svarbiausia, kad tokių sistemų būtų daugiau“, – apibendrino Ihnatas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(259)
(7)
(252)

Komentarai ()

Susijusios žymos: