Pradėjo veikti pirmasis įvykių internete tvarkaraštis  (3)

JAV bendrovė „Live Matrix“ pranešė pristačiusi to paties pavadinimo paslaugos „beta“ versiją, informuojančią interneto vartotojus apie visą eilę pasauliniame tinkle realiuoju laiku vykstančių ar planuojamų vykti įvykių. Su jais susipažinti galima „Live Matrix“ interneto svetainėje. Teigiama, jog per savaitę pristatomų įrenginių skaičius siekia 100000.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje svetainėje galima sužinoti pačių įvairiausių virtualių įvykių pradžią – pradedant tiesioginėmis vaizdo bei garso transliacijomis, baigiant internetinių aukcionų, įvairiausių turnyrų, konferencijų ir kitų renginių sąrašu.

Svetainėje užsiregistravę vartotojai gali populiarių renginių sąrašą peržiūrėti pasirinkdami atitinkamas įvykių kategorijas – „Sportas“, „Naujienos“, „Pramogos“ ir t.t. Pasirinkti dėmesio labiausiai vertus įvykius galima ir pagal transliacijų šaltinį, ir pagal vartotojų, kurie taip pat pasižymėjo šį renginį, skaičių.

Pasak „Live Matrix“atstovų, svetainėje skelbiama informacija apie daugiau nei 100000 tiesioginių renginių internete per savaitę. Pranešama, kad vidinis šios paslaugos „beta“ versijos testavimas truko ilgiau nei 3 mėnesius. Atsižvelgę į atsiliepimus, kūrėjai patobulino jos vartotojo sąsają ir pagerino integraciją su „Facebook“ ir „Twitter“ socialiniais tinklais, sakoma bendrovės pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)