„ROAMpay Swiper“ paverčia telefonus mobiliais mokėjimo terminalais (Video)  (0)

JAV bendrovė „QuickPay“ pagamino pirmąjį pasaulyje per 3,5 mm garso jungtį prie mobiliųjų telefonų jungiamą duomenis šifruojantį įrenginį „ROAMPay Swiper“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis suteikia galimybę atsiskaityti už paslaugas ar pirkinius magnetinėmis mokėjimo kortelėmis, nuskaitomomis „iPhone“ , „Blackberry“ ar „Android“ OS valdomais telefonais, įskaitant „Nexus One“, „HTC Hero“ ir kt.

Visas su naujuoju įrenginiu ir mobiliųjų mokėjimų paslauga suderinamų telefonų sąrašas skelbiamas „ROAM data“ svetainėje.

Pasak bendrovės atstovų, ši mobiliųjų mokėjimų paslauga kol kas veikia tik JAV teritorijoje. Kartu su „ROAMPay Swiper“ tiekiama speciali programinė įranga, leidžianti tokius mobiliuosius mokėjimo terminalus naudojantiems smulkiesiems verslininkams išsiųsti čekius ir sąskaitas – faktūras klientams elektroniniu paštu, internete tikrinti atliktas transakcijas, pardavimų rezultatus ir kt.

QuickPay“ atstovų teigimu, ši mobiliųjų atsiskaitymų paslauga siūlo žemus transakcijų įkainius ir patikimai apsaugo vartotojų informaciją, nes visi asmeniniai jų duomenys kortelės nuskaitymo metu automatiškai šifruojami.

„ROAMPay Swiper“ šiuo metu gali aptarnauti „Visa“, „MasterCard“, „Discover“ ir „American Express“ korteles, sakoma pranešime.

Šiame vaizdo siužete – „ROAMPay Swiper“ pristatymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)