Neįtikėtini įvykiai. Rusija prisiima kaltę dėl Belgorodo katastrofos (Foto)  ()

Netikėtas Rusijos nuolatinio atstovo JT Nebenzios prisipažinimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos vykdė tikslinius smūgius į karinius objektus Rusijos Federacijos teritorijoje, tačiau dėl netinkamo Rusijos oro gynybos veikimo nukentėjo civiliai. Dronų skeveldros nukrito ant gyvenamųjų pastatų, todėl aukų išvengti nepavyko. Apie tai praneša „Ukrainska Pravda“, remdamasi savo šaltiniu.

Iš karto po incidento Rusijos „Telegram“ kanalai pradėjo skleisti informaciją, kad dėl visko kalta Ukraina, nes gynybos pajėgos bombardavo Rusijos Federacijos civilius.

Vienas iš šių kanalų pirmą kartą rašė: „Šį nusikaltimą įvykdęs Kyjivo režimas bando atitraukti dėmesį nuo pralaimėjimų fronte, taip pat provokuoja mus panašiems veiksmams“.

Tas pats šaltinis vėliau užsiminė, kad už tai, kas nutiko, Rusijos Federacija atkeršys: „Pabrėžiame, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos dirba tik su kariniais objektais ir su jais tiesiogiai susijusioje infrastruktūroje. Veiksime ir toliau taip. Šis nusikaltimas neliks nenubaustas“.

Po kelių valandų Rusijos nuolatinis atstovas prie JT Nebenzia padarė oficialų pareiškimą: „Jei ne Rusijos oro gynybos darbas, civilių žmonių aukų tiesiog nebūtų“.

 

Apie tai praneša kanalas „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

Publikacijoje taip pat rašoma, kad Rusijos gynybos ministerija paskelbė atnaujintus duomenis apie rusų aukas: Belgorode žuvo 14 žmonių, dar 108 sužeisti.

Kartu Rusijos gynybos ministerija pabrėžė: „Jei raketos tiesiogiai pataikytų į miestą, pasekmės būtų nepamatuojamai sunkesnės“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: