Subtilus kerštas iš Ukrainos. Neįtikėtini vaizdai rusų gyventojų balkonuose. Kas nutiko (Video)  (1)

Rusai skundžiasi naujametinėmis girliandomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gyventojai forumuose skundžiasi, kad pagal vaizdo instrukcijas surinktos girliandos kažkuriuo metu nustoja rodyti užrašą „Laimingų Naujųjų metų“ ir rodo užrašą „Šlovė Ukrainai“. Apie tokius atvejus sausio 2 dieną pranešė kanalas „Telegram“ kanalas „Baza“.

Vieną iš tokių atvejų papasakojo 43 metų Novgorodo gyventojas, kuris savo rankomis surinko „protingą“ girliandą pagal „YouTube“ tinklaraštininko, turinčio 2 milijonus prenumeratorių, nurodymus. Mikrovaldiklį ir LED juostelę jis pirko „AliExpress“, o programinę įrangą atsisiuntė iš interneto. Girliandai pradėjus veikti, vidurnaktį pasirodė užrašas: „Šlovė Ukrainai“.

„Baza“ parodė vaizdo įrašą su švytinčiu užrašu „Šlovė Ukrainai“ Novgorodo gyventojo balkone.

„Telegram“ kanalas perskaitė „YouTube“ tinklaraštininko komentatorių skundus ir išsiaiškino, kad taip nutiko ir kituose šalies agresorės miestuose. Rusai sako, kad „Šlovė Ukrainai“ ir jų šalyje pasirodė vidurnaktį. Jie mano, kad visa tai susiję su programine įranga.

„Vienas iš forumo vartotojų rašė, kad programinės aparatinės įrangos autorius yra iš Charkivo ir tai yra jo „kerštas atvykėliams“.

 

Sausio 1 d. Rusijos Federacijos vidaus reikalų ministerija TASS pranešė, kad Novgorodo gyventojai skundėsi dėl balkone pakabintos šviesos girliandos „su tekstu, šlovinančiu Ukrainos ginkluotąsias pajėgas“, teisėsaugininkai ją jau konfiskavo. Buto savininkams surašytas protokolas už Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų diskreditavimą. Dabar byla bus nagrinėjama teisme, pranešė saugumo pareigūnai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(256)
(2)
(254)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: